м. Львів, вул. Зелена, 251
Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
СБ: з 9:00 до 14:00
Каталог товарів
1
Категорії

Електрична розетка - це пристосування, яке дозволяє підключати електроприлади до мережі. Щоб выбрати потрібну розетку, необхідно знати її будову, технічні характеристики і мати уявлення про те, які види розеток існують.    

Види розеток

Серед видів розеток розрізняють два основних типи: 

  • Вбудовані розетки - це розетки, електрична частина яких влаштовується у стіну. Призначені такі розетки для прихованої проводки (проводи розміщені всередині стіни);
  • Накладні розетки використовують для відкритої проводки, коли дроти прокладають поверх стін, наприклад, у заміських будинках, або коли закінчили ремонт (щоб знову не розбивати стіну).

              

Характеристики та переваги електричних розеток.

Розетки можна класифікувати за типом роз'ємів, або за наявністю або відсутністю у них різних доповнень.

Розетки із  заземленням відрізняються від звичайних, 2-х провідних розеток, наявністю третього контакту - земля. Функція заземлюючого контакту - відводити статичну електрику у землю, що забезпечує нашу безпеку і запобігає поломці техніки. Призначені такі розетки для проводки з 3-ма контактами.

 

Розетки з гвинтовим затискачем мають особливість у тому, що контакти тут, розміщуються між двома сполученими гвинтом пластинками. Після установки гвинт вкручується і надійно закріплює контакт. У звичайних же розетках, провід розміщується у контактний отвір, який стискає провід, за допомогою спеціальної клавіші. Згодом дроти, у цих місцях, сплющуються і псуються.

  • Розетки із захисними шторками. У таких розетках отвори захищені і відкриваються тільки за умови, одночасного введення пари контактних штекерів електроприладу. Для додаткового захисту може бути і захисна кришка. Такі механізми незамінні у дитячих кімнатах і садках, і взагалі, у будь-якому приміщенні, де є діти.  

  • Розетки із захисним відключенням мають спеціальний датчик, який виявляє побічний витік струму і відразу вимикає прилад. Такі розетки доцільно використовувати у ванних кімнатах, кухнях.
  • Електричні розетки з таймером. За допомогою таймера можна задавати час включення / вимикання електроприладу. Пристосування буде корисно забудькуватим людям.

Які розетки купувати?

Розетки слід вибирати залежно від умов використання. Не зайвим буде подбати про безпеку користування, тому бажано, щоб розетка була обладнана заземленням і захисними шторками. У якісну розетку, вилка повинна входити і виходити з невеликим зусиллям.

На сайті інтернет-магазину Електровоз Ви можете вибрати собі будь-яку розетку, від провідних вітчизняних і закордонних виробників, за вигідними цінами. Можливі оптові замовлення. Товар доставляється по Львову і по усіх містах України.

1
Коментарі (0)
Залиште відгук або питання по товару. Представник бренду або магазину обов'язково надасть відповідь на нього.
Написати коментар
Прізвище Ім'я По Батькові*
Email
Введіть коментар*