м. Львів, вул. Зелена, 251
Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
СБ: з 9:00 до 14:00
Каталог товарів
1
Категорії

Сьогодні все частіше постає проблема щодо різких перепадів напруги у мережі. Більшість ліній електропередання старі і не відповідають сучасним вимогам споживачів. Залежно від місцевості, та регіону проживання, напруга може коливатись +- 35–50 В. Нажаль такі коливання згубно впливають на більшість побутової техніки.

Стабілізатор напруги – це пристрій який допоможе вирішити проблеми з різкими перепадами струму в мережі. Ця річ зекономить не лише Ваші гроші, а й нерви і час.

Сімісторний настінний однофазний (220В) «Премія» класу IEK Prime 10 кВА.

Види стабілізаторів, та їх характеристика

У даний момент на ринку є велика кількість різновидів таких пристроїв. До вибору стабілізатора потрібно ставитись з особливою увагою: щоб він і працював надійно і не переплачувати за покупку.

У більшості стабілізатори працюють приблизно однаково, але все ж найпоширеними різновиди:  

1. Релейні стабілізатори, завдяки блоку силового реле, перемикають обмотки трансформатора. Приблизна кількість спрацьовування реле становить 40 000 разів, у середньому реле відпрацює 5-7 років. Пристрій з мікропроцесорним управлінням добре працює з приладами малої потужності.

  • Плюси - невисока вартість;
  • Мінуси - обмежений термін служби.

Luxeon SDR-500

2. Електронні стабілізатори (тиристорний, сімісторний) це найнадійніші пристрої, для нормалізації напруги. Їх робота заснована на перемиканні обмоток трансформатора за допомогою спеціальних елементів - тиристорів, або сімісторов. Електронні пристрої, з високою швидкістю реакції, найчастіше застосовуються для всього будинку, а потужні їх моделі для виробництва.

  • Плюси - пристрій може працювати без перебоїв майже до 20 років, в роботі він безшумний і тому прекрасно підходить для житлових приміщень;
  • Мінуси - висока вартість приладу.

Точний Ампер-Т У 16-1-50 v2.0 (11 кВт) 

3. Сервопривідні стабілізатори струму працюють завдяки моторчику з сервоприводом, який перекидає напругу по трансформатору. Електромеханічна високоточна модель ідеально застосовується для ліній з хронічно - низькою напругою.

  • Плюси - низька вартість приладу;
  • Мінуси - велика кількість механічних вузлів.

Однофазний настінний Елтис TSD-8000VA.

4. Інверторний (подвійного перетворення, з максимальною швидкодією і малою похибкою найкраще підходить для чутливих приладів будинку, медустанов, виробництва.

5. Бестрансформаторний (широтно-імпульсна модуляція) підходить для окремих пристроїв малої потужності, а не для всього будинку.

Який стабілізатор обрати?

Вибір стабілізатору залеже від Вашої мережі. Якщо перепади бувають дуже часто, то найкращий вибір – це електронні стабілізатори. У випадку, коли мережа більш-менш стабільна, то можна зупинитися на релейних стабілізаторах.

Купуючи стабілізатор в інтернет-магазині Електровоз, Ви можете бути впевненими, що товар слугуватиме довго і без перебоїв. На усі стабілізатори пропонується гарантія, до того ж, ціни тут найнижчі по країні. Кваліфіковані спеціалісти допоможуть із вибором техніки, та організують доставку у будь-який населений пункт України. 

1
Коментарі (0)
Залиште відгук або питання по товару. Представник бренду або магазину обов'язково надасть відповідь на нього.
Написати коментар
Прізвище Ім'я По Батькові*
Email
Введіть коментар*