м. Львів, вул. Зелена, 251
Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 9:00 до 18:00
СБ: з 9:00 до 14:00
Каталог товарів
2
Категорії

Дифавтомат - це пристрій, призначений для за захисту електричних ланцюгів, і який складається з двох функціональних вузлів - автоматичного вимикача і модуля диференційного захисту.

Простими словами, диференційний автомат (це його повна назва), надійно захищає від ураження струмом, під час контакту із неізольованими струмопровідними елементами, а також попереджає виникнення пожеж через замикання електропроводки. Запобіжник такого виду включає у собі функції пристроїв захисного відключення (ПЗВ) і звичайного автоматичного вимикача. Таке обладнання компактне і надійне.

Що стосується цін, то з ними можна ознайомитися на сайті інтернет магазину «Електровоз» (ціни нижче, тому що товар поставляється безпосередньо зі складу).

Типи диференційних автоматів. Коли і який вибрати?

Дифавтомати класифікують за такими параметрами:

  1. Кількість полюсів;
  2. Ступінь чутливості;
  3. Різновид захисту;
  4. Час відключення;
  5. Можливість регулювання диференційного струму відключення.

Кількість полюсів обирається, відповідно до типу мережі однофазна (наприклад, 2Р), трифазна (наприклад, 4Р); їх може бути від 1 до 4.

Схеми підключення одно / чотирьох полюсних дифавтоматів. Позначення 1- трансформатор диференційний; розчеплювачі 2-електромагнітний і 3-тепловий.

За ступенем чутливості розрізняють пристрої з високою, або низькою чутливістю. Дифавтомати з низькою чутливістю, застосовуються для захисту від ураження електричним струмом, під час контакту з відкритими струмопровідними частинами приладів, які внаслідок пошкодження ізоляції, виявилися під напругою. Дифавтомати з високою чутливістю (їх ще називають фізіологічно чутливими), використовують у випадках, коли потрібно забезпечити захист від струму, під час прямого контакту з струмопровідними елементами електричного обладнання.

Залежно від різновидів захисту, диференційовані автомати із вбудованим захистом, обирають залежно від:

  • Перевантажень;
  • Надструмів;
  • Коротких замикань.

Кожен з цих типів захищає електричні мережі від різних загроз, тому в ідеалі ставлять автомат із різними видами захисту.

За часом відключення пристрої поділяються на селективні і загального відключення. Основна перевага селективних автоматів у тому, що вони можуть вимикати тільки проблемну частину електричного кола.

За можливістю регулювання диференційного струму відключення, поділяють регульовані та нерегульовані моделі. Обираються вони залежно від потреби. Регульовані прилади можуть мати плавне, або дискретне регулювання.

Вибір дифавтомату особливо важливий, адже 45% пожеж відбуваються саме через електричні замикання проводки. Слід пам'ятати, що від надійності цього пристрою залежить життя і здоров'я людей. У магазині «Електровоз» можна замовити якісні диференційні автомати, від провідних виробників. Інтернет магазин гарантує оригінальність приладів і швидку доставку по усіх регіонах України. 

2
Коментарі (0)
Залиште відгук або питання по товару. Представник бренду або магазину обов'язково надасть відповідь на нього.
Написати коментар
Прізвище Ім'я По Батькові*
Email
Введіть коментар*